طرح تقویت سازه بتنی
امروزه ساخت و اجرای سازههای بتنی نسبت به سازههای فولادی به دلیل سهولت در اجرا و همچنین عدم نیاز به تأمین هزینه مالی سنگین اولیه به هنگام شروع کار، بسیار رواج داشته و اکثر کارفرمایان و سازندگان ساختمان ترجیح میدهند که پروژههای ساختمانی خویش را به صورت سازههای بتن آرمه اجرا کنند و کندی در پیشرفت این گونه پروژهها را نسبت به بهای بالای اجرای سازههای فولادی در نظر نگیرند. به طور کلی هر سازهای که ساخته میشود، ممکن است گاهی اوقات بر اثر وجود عواملی که در ادامه به آن اشاره خواهد شد، به مقاوم سازی نیاز داشته باشد.

در ساخت سازههای بتنی به غیر از مرحله تولید آرماتورهای به کار رفته در سازه، که در کارخانجات ذوب آهن تولید میشوند، مراحل ساخت المانهای سازهای دیگر مانند فونداسیون، ستونها، تیرها و دیوارهای برشی همگی توسط نیروهای انسانی موجود در کارگاه اجرا میشوند.
به همین دلیل امکان ایجاد خطا در اجرا، توسط نیروی غیر متخصص و همچنین عدم ساخت بتن مناسب و کیورینگ و عمل آوری آن میتواند مسائل و مشکلات متعددی را در سازه ایجاد کند و باعث روی آوردن کارفرما به تقویت سازه بتنی شود.
در این مقاله قصد داریم انواع روشهای تقویت سازه بتنی را نام برده و هر کدام را به اختصار برایتان شرح دهیم. پس با ما همراه باشید.